06-53911991 riaverhoeks@gmail.com

Access Conciousness – Correcting Vision

 Een heldere blik

Correcting vision is een lichaamsproces van Access Consciousness dat de oorzaak van oogproblemen aanpakt. Het is een proces voor de ogen, dat niet alleen zorgt voor scherp zicht, maar ook jouw visie op het leven onder de loep neemt.

Wanneer je op een andere manier kijkt naar het ontstaan van oogproblemen, heeft het te maken met wat het is er in je leven dat je niet onder ogen wilt zien. Waar sluit je je ogen voor? Op welke gebieden heb je een blinde vlek? Wat is het dat je niet wilt zien?

Wanneer je iets niet onder ogen wilt zien, veroorzaakt dat stress in je lichaam. Stress heeft een negatief effect op de lever. En de lever staat weer in verbinding met het gezichtsvermogen.

Door alles wat er tijdens de sessie naar boven komt te clearen (de negatieve lading eraf halen), komt er rust en ruimte in het lichaam. Dit bevordert het helder zien.

Correcting vision is een lichaamsproces dat 15 verschillende processen in zich verenigt. Gecombineerd met een ander proces dat gericht is op het ontstaan van fysiek of emotioneel trauma kan het traumatische oogbeschadigingen verhelpen.

Wil jij ook

  • Scherp zien
  • Een heldere kijk op jezelf
  • Vrij en onbelemmerd zijn?

Deze behandeling duurt 2 uur.    Kosten: € 95,-