Access Conciousness – Trauma Behandeling

TSS

De drievoudige sequentie systemen (TSS) is een bijzonder effectief proces van de Access Consciouness dat de gevolgen van shock en trauma uit je hoofd en je lichaam haalt en je zo bevrijdt uit de loop waarin sommige ingrijpende gebeurtenissen je gevangen kunnen houden.

Het is een proces voor emotioneel trauma maar het kan ook heel goed assisteren om fysieke klachten te genezen, vooral als de oorzaak daarvan lig in traumatische gebeurtenissen waarvan je nog precies weet wanneer ze gebeurt zijn.

Of wanneer gebeurtenissen die soms tijden geleden geweest zijn zich nu nog steeds afspelen. En er moeilijk of niet uit de herbeleving te komen. Het gaat er nou niet omdat je de gebeurtenissen hebt vastgezet in je lichaam.

Misschien herken je het ook wel in je eigen leven. Het is alsof je vastzit in een soort achtbaan die je steeds terug brengt bij die ene speciale gebeurtenis. Terwijl je die zo graag achter je wilt laten.

Het body process TSS ontrafelt de “loop”, het haalt de gebeurtenissen en emoties die aan elkaar geplakt zijn weer uit elkaar. Dit zodat het één en ander niet meer automatisch opnieuw in je bestaan kan komen.

De energie van het TSS bodyproces ontlaadt de ingrijpende gebeurtenis.

Het proces van de drievoudige sequentie systemen is bedoeld om je lichaam hier weer uit te bevrijden, zodat je het werkelijk achter je kunt laten.

Het is een proces dat op veel manieren en voor veel situaties toegepast kan worden, mensen met PTSS, Fysiek trauma, ongelukken ingrijpende gebeurtenissen.

Behandeling is 2 uur.

Kosten € 95,-