Over mij

Mijn naam is Ria Verhoeks, wonend in Leerdam. Werkend als medium, coach en healer.

In mijn leven heb ik verschillende opleidingen, cursussen maar ook banen gehad.

In mijn jeugd…

Als klein kind voelde ik al veel. En in 1990 is mijn vader overleden vanaf dat moment kon ik mijn gaven niet meer tegen houden, wat ik ook probeerde. Ik ben toen een eigen praktijk begonnen nadat ik verschillende opleidingen had gevolgd.

Mijn opa had de bijnaam van de strijker, wat nu magnetiseren heet, ook mijn Vader deed dit maar wel in mindere maten. Je zou dus kunnen zeggen dat het in de familie zit.

Vanuit mijn jeugd wilde ik graag kapster worden, waar ik alle opleidingen voor heb gevolgd en ook mijn bedrijfsbeheer gehaald voor dat kappersvak.

Mijn werkende leven…

Als verpleegkundige heb ik gewerkt in het ziekenhuis in Leerdam, zowel op interne, chirurgie, kraam en gynaecologie afdeling.

Heb verschillende jaren bij het Rode Kruis gezeten, waarbij ik jaarlijks als verpleegkundige met de Henri Dunant boot meeging, die verzorgde vakanties voor personen die ziek waren. Ook ben ik in verschillende huizen werkzaam geweest in vakanties waar ook verzorging werd gegeven aan personen die ziek waren.

De activiteiten die werden gegeven door het Rode Kruis waaronder de snelweg Ambulance, motorcross, varen op de Linge met personen die niet gezond waren en hier zo van konden genieten. Ik mocht in een speedboot zitten met iemand en zo steeds alle boten langs varen om te kijken of er geen problemen met de gasten waren en hulp nodig hadden.

Vandaaruit ben ik gaan werken op de Ambulance waar ik verschillende opleidingen voor hebt gevolgd en waar ik als invalkracht in vakantie periodes bij de Ambulance dienst in Gorinchem

Heb mijn werkzaamheden altijd goed kunnen combineren met het werken op de ambulance als in de kapsalon die ik had in een bejaardencentrum.

Muziek…

Samen met mijn vader heb ik jaren in de muziek gezeten, we speelden op diverse bruiloften en partijen. Dit was een geweldige tijd. 

In al deze periodes heb ik veel aan bijscholing gedaan.

Ook ben ik Reiki Master.

In 2007 ben ik in contact gekomen met de Access Consciousness Bars behandelingen, in een korte tijd heb ik verschillende cursussen gevolgd was niet te stoppen zulke mooie processen dat dit zijn. Wat was ik leergierig heerlijk was met de verschillende mogelijkheden die hiermee zijn..

Nu combineer ik mijn werkzaamheden met deze behandelingen en het organiseren van Spirituele avonden om de drie weken. Daarnaast geef ik privé consulten, lezingen bij verenigingen, cursussen, workshops en privé avonden bij u thuis.

Heeft u vragen, neem gerust contact met mij op.